Golfen in Schotland

The Home of Golf, zo wordt Schotland genoemd. Daarmee kunnen ze er ook een mooi prijskaartje aan hangen en dat gebeurt dan ook wat betreft de meeste oude en bekende banen. Niks mis mee, en prima als u die zou willen spelen om van het wensenlijstje af te strepen maar…

Er liggen honderden banen in het land die ook prachtig zijn, nog niet door iedereen zijn ontdekt en zeer goed te betalen zijn. Prachtige linksbanen die door hun puurheid en ruige karakter voor velen een nieuwe ervaring in golf zullen betekenen.

Golf & Reizen helpt u de krenten uit de pap te halen en een aantal banen te selecteren die u een onvergetelijke golfverblijf zullen bieden.

Wij hebben een aantrekkelijk golfreisaanbod in Schotland voor u samengesteld. Mocht uw keuze (nog) niet zijn opgenomen op onze website, laat het ons dan weten. Waarschijnlijk hebben wij de informatie wel maar hebben wij de informatie nog niet op de website kunnen opnemen.  

Voor inspiratie kunt u de video's van de door ons aangeboden golfbestemmingen bekijken. 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.