Portugal

De golfmogelijkheden die Portugal te bieden heeft, maken Portugal de meest voor de hand liggende bestemming voor het kiezen van een golfvakantie.
Het hele jaar door de zon, de gevarieerde kustlijn en de 50+ golfbanen hebben van de Algarve één van de populairste golfbestemmingen ter wereld gemaakt. Er zijn bijna eindeloze mogelijkheden, van de luxe badplaats Vilamoura tot het adembenemende uitzicht op de oceaan in Lagos.

Voor pure kwaliteit en afwisseling is een golfverblijf in Portugal moeilijk te verslaan. Of het nu gaat om het golfen in het hart van de Algarve, aan de kust van Lissabon of om de rustiger en meer kosmopolitische geneugten van Porto en de Azoren. Het brede scala aan golfresorts in Portugal zal alle golfers aanspreken, ongeacht hun standaard of budget. Portugal is echt de golfbestemming die het allemaal heeft.

De perfecte combinatie van geweldig weer het hele jaar door, topkwaliteit Portugese golfbanen en luxehotels maakt een golfreis in Portugal tot een absoluut genot. Iconische resorts zoals Penina Hotel & Golf Resort, Dona Felipa, Vila Sol en Pestana wachten op de reizende golfer. U ontvangt een warm welkom en een Portugal golfpakket dat bij u past.

Golfen in de Algarve

Test